À propos de nous

Som la Cris i el Marc. Pares afortunats de la Naila, l'Alek i la Kaia. La nostra aventura va començar impulsada per una de les nostres passions: viatjar i veure món.

Els oceans, les muntanyes, les cultures locals i el món animal ens han donat l'oportunitat de viure i sentir que formem part d'una cosa molt més gran que nosaltres mateixos: la mare naturalesa.


Per què fem això

Volem un món millor per a ells, i la natura és la resposta.

Som la generació més connectada digitalment, però també la més desconnectada humanament.

Part de la solució la trobem en reconnectar amb allò que ens fa sentir i viure de manera més autèntica: la natura.

Desafortunadament, el turisme de masses ha causat i continua causant un impacte negatiu en ella, deixant sovint cicatrius irreversibles. És en aquest context on neix Basecamps.

Volem demostrar que és factible i necessari impulsar un canvi cap a un turisme responsable. Un model de turisme que contribueixi genuïnament a la regeneració dels territoris, creant connexions autèntiques entre els visitants i les comunitats locals, i impulsant alguna cosa tan simple com l'amor pel destí i el seu entorn. Perquè quan estimes alguna cosa, la cuides i la protegeixes.


El nostre compromís

Fer tot el que estigui al nostre abast per promoure una vida en equilibri amb la natura.

Aspirem a anar més enllà d'un simple compromís ambiental o complir amb els estàndards dels principals certificadors. Tenim la responsabilitat de demostrar, pas a pas, com és possible crear un model escalable centrat en el desenvolupament d'experiències locals que ajudin a millorar el destí i la qualitat de vida de les persones, contribuint, amb l'exemple, a la transformació de tota una indústria.


Suma't a Basecamps

Més que un projecte o una comunitat, és un viatge.

El que va començar com un somni familiar amb el suport incondicional dels nostres éssers estimats i amics, volem que es converteixi en un viatge obert a totes aquelles persones que comparteixin la il·lusió i les ganes de fer possible un projecte on l'objectiu no sigui el destí, sinó el viatge i allò que deixem per a les generacions d'avui i del demà.


ReservarBookReservar